CBD oljor som fick mig att må lite bättre

Jag har länge gått och dragits med värk i mina knän efter ungdomens dumheter med fotbollslirande.

Dels fick jag operara mig för CAM och Pinser tack vare mycket bataljer som skadade mina höfter, men även knän fick givetvis ta mycket stryk.

Fick nys om CBD efter jag snackat med några kollegor som kände till detta genom deras bekanta. Läste mycket om det innan jag prövade givetvis, då det tack vare sitt namn låter lite suspekt, men va fasen det är ju inte mer märkvärdigt än att folk får lindrad smärtor av riktig maja vilket jag inte vill ge mig in på. Detta är helt annan nivå och även nu efter senaste rättsliga bataljen bevisat lagligt och inte farligt på något sätt.

CBD olja utvinns från lite  olika delar av industriell hampa. Man får inget rus från CBD-olja. Det som CB har gjort för mig är att hjälpa mig med inflammation och smärta i mina knän. Här köpte jag min CBD olja. De hade även lite andra smarta prylar så det kändes bra att få ihop en samlad order av lite smått och gått.