Tricket med betongslipning

Det fick jag lära mig i helgen innan jul när vi fick hem gänget från Milleniumgolv som fixade betongslipning och polering av betongplattan. Sen att jag glömt av allt gör ju inte saken bättre, men vad gör det när man aldrig kommer göra det själv någonsin. Det resultatet som han gav oss lär vi inte kunna fixa ändå om vi hade hyrt egen maskin.

Sammetslen ursnygg platta som kommer göra stommen av huset fantastisk, tanken vi har med huset är att bygga lite annorlunda och har valt ett betonggolv rakt genom huset men sedan har vi istället valt träskivor på väggarna. Lite samma stuk som på bilden här.

I mitten av huset ska det gå en trappa som sitter fast i en betongklump kan man väl kalla det för som kommer värma på vintern och kyla på sommaren. Ska bli spännande att se hur effektivt det går bygga med relativt enkla metoder.